Aanpak/Approach 

 Plan van aanpak 

 

Ik help u graag om uw huis verkoop klaar te maken.

Met een frisse blik kijk ik naar uw huis, door de ogen van een koper. Alles is mogelijk van alleen een styling advies tot een volledige make-over, om uw huis optimaal te presenteren. Ik zorg voor de juiste balans, eenheid en sfeer.

 

Zo zet ik uw huis op de kaart 


Potentiele kopers zijn erg gevoelig voor de juiste sfeer en maken zich graag een voorstelling van de functionaliteit van hun nieuwe huis. Rommelige kamers en berghokken passen niet in dat plaatje. Daarom geef ik iedere afzonderlijke ruimte een duidelijke functie om de mogelijkheden te laten zien.


Belangrijk zijn de zichtlijnen, de ruimte in een huis moet zichtbaar zijn, door aanpassingen en verschuivingen van meubilair maak ik die optimaal. Ik maak er een huis van nu van, interessant voor de huidige groep kopers.


Na persoonlijke kennismaking en een bezoek aan uw huis, maak ik een plan van aanpak en geef u de kosten op die daarbij komen kijken. Vaak lukt dat met het bestaande meubilair, maar in sommige gevallen is dat advies inclusief een voorstel om eerst te investeren / renoveren om daarmee uiteindelijk een nog hogere verkoopprijs te realiseren. In sommige gevallen adviseer ik om het hele meubilair te vervangen, dat kan door dit te huren of te kopen.

in mijn voorstel neem ik die opties mee.


Als ik de deur uit ben dan springt uw huis er op Funda uit en het zal potentiele kopers triggeren om een afspraak te maken om te komen voor een bezichtiging

 


  Copyright @ ellenvandermeulen